Zoekprogramma.nl - Links

Home > Sites Menu


Opleiding


opleiding


Spreekbeurten

Tientallen voorbeelden van spreekbeurten voor de basisschool. Met tips over hoe je een onderwerp vindt en hoe je de spreekbeurt houdt.

Stichting onderwijs en informatietechnologie

Overzicht van de tegen een lage prijs aangeboden lesprogrammas. De programmas zijn ontwikkeld door vakdidactici en in de praktijk getoetst. U print zelf de handleidingen.

Studio Globo

Organisatie voor mondiaal en intercultureel leren in basis-, secundair en hoger onderwijs. Afdelingen in Antwerpen, Brussel, Genk, Gent en Roeselare.

T-Actie

Techniek in actie: Kosteloze technieklessen voor het basisonderwijs. Diverse branches, drie niveaus.

Teach2000

Shareware programma om woordjes te leren in een vreemde taal. Bijzondere aandacht voor de Engelse taal. Productinformatie, veel gestelde vragen en mogelijkheid te downloaden.

ThaiTrainer111

Zelfstudie van de Thaise taal. Productinformatie en de mogelijkheid de eerste 5 lessen te downloaden. Voor geregistreerde gebruikers kunnen ook de overige lessen gedownload worden.

TypingMaster

Voor de verbetering van typevaardigheid. Algemene informatie, producten en de mogelijkheid een demoversie te downloaden.

Veni Vidi Cognovi

Overhoorprogramma speciaal voor Latijn en Grieks. Productinformatie en mogelijkheid een demoversie te downloaden.

Videtur

Raamwerk om cursussen te ontwikkelen, geleverd zonder content. Speciaal voor training via het internet. Algemene informatie, producten en diensten.

(Vouw)werkjes site

Op deze site staan vouwwerkjes en werkjes, thema's en projekten voor de onderbouw van de basisschool in de traditie van Fröbel.

Wipasoft Onderwijssystemen Peer

Onderwijssoftware voor alle vakken van lager en secundair onderwijs in België.

Wiskey

Een wiskundeprogramma voor het middelbaar onderwijs vanaf de 2e klas. Productinformatie en mogelijkheid een evaluatieversie te downloaden.

Yvonne Schwochow

Overzicht van educatieve software voor de basisschoolleeftijd en een selectie links.Previous [1] [2] [3]