Zoekprogramma.nl - Links

Home > Sites Menu


Opleiding


opleiding


A.S.C. / A.V.S.V.

Het Amsterdamsch Studenten Corps / De Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging is met 2700 leden de grootste studentenvereniging van Nederland en met haar oprichtingsjaar 1851 de oudste van Amsterdam. Door lid te worden van het A.S.C./A.V.S.V. k

A.S.V. Augustijn

asv AUGUSTIJN is de studentenvereniging van de Hogeschool Rotterdam

ABC Opleidingen Dordrecht E.O.

abc onderwijsinstituut / hogeschool dordrecht is erkend en aangewezen door het ministerie van onderwijs , cultuur en wetenschappen en kenmerkt zich door doel- en examengericht te werken

AlChemie Software & Computer Aided Learning

Voor de vakken wiskunde, natuurkunde en scheikunde via animaties, simulaties en leerprogramma's. Mogelijkheid de software te downloaden.

AnMass educatieve software

Distributeur van educatieve software voor de verbetering van typevaardigheid. Algemene informatie, producten en mogelijkheid een demoversie te downloaden.

Berenbos spel CD-Rom

Educatief spel voor de jeugd "Mackenzie en het raadsel van Het Berenbos". Met de aankoop steun je Het Berenbos in Rhenen.

Brussels OnderwijsPunt

Informatie over Nederlandstalig onderwijs voor leerkrachten en leerlingen. Informatie over software, links en didactische informatie.

CD-romtoppers.nl

Overzicht van het fonds voor het basisonderwijs van Uitgeverij Malmberg.

Cyberwinkel

Online werkbladen voor allerlei thema's binnen het basisonderwijs.

De Citotoets!

Op deze pagina kunnen kinderen uit groep 8 van de basisschool oefen voor de citotoets met behulp van voorbeeldopgaven.

De Grote Mythe

Experimentele leermodule voor het basisonderwijs over de scheppingsmythologieën van verschillende kulturen. Met forumdiscussie en geografisch geordende informatie. Duidelijke site.

De Techniek Torens

Lesconcept dat de kerndoelen voor techniek in het basisonderwijs in één klap dekt. Alle thema's en domeinen worden in doorlopende leerlijnen behandeld.

De Verkiezingen

Uitgelegd voor leerlingen van basisscholen door leerlingen van de Anna van Burenschool in Enschede. Over de verkiezingen voor de tweede kamer en de gemeenteraad. Na de uitleg speel je een quiz.

Departement Onderwijs

Departement van de Vlaamse Gemeenschap. Nieuws, documenten over beleid en specifieke thema's, praktische informatie over het onderwijs, literatuurdatabank en links.

Digischrift

Educatieve website voor kinderen en leerkrachten uit het basisonderwijs. Maakt de computer en vooral internet makkelijk toegankelijk, d.m.v. lessen en links.

Drama op de basisschool

Achtergronden en lessen binnen het vak drama: kijkopdrachten, hoe poppen maken, een draaiboek en een boekenlijst.

Dsens Multimedia

Ontwikkeling van educatieve titels voor diverse uitgeverijen. Nieuws, portfolio en links.

Eerste Hulp bij Taalonderwijs

Een plek voor leerkrachten lager onderwijs, met concrete tips voor bijvoorbeeld materialenkeuze en hoekenwerk.

Escape Educatieve Software

Ontwikkelt software in samenwerking met teams van docenten en onderwijskundigen. Algemene informatie, producten en een selectie links.

Flexact

Leermethode voor natuurkunde en wiskunde op het MBO/HBO.

GeoActive

Ontwerpen en verspreiden van geografisch educatieve software voor het basis- en voortgezet onderwijs.

Geocadabra

Voor vlakke meetkunde, ruimtemeetkunde en grafieken tekenen. Productinformatie en de mogelijkheid om een demoversie te downloaden.

Grammex Online

Oefeningen in Franse grammatica. Zowel een versie voor privégebruik als een versie voor scholen. Mogelijkheid hulpmiddelen en een demo-versie te downloaden.

HSO Software

Uitgever van educatieve software voor kinderen in de basisschooltijd.

IB-Groep

De Informatie Beheer Groep in Groningen is er om de wetten en regelingen voor het ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen uit te voeren, zoals de studiefinanciering.[1] [2] [3] Next